Εάν μια γυναίκα έχει προδιαθεσικούς παράγοντες, η ιατρική ομάδα όπως και η ίδια η γυναίκα θα είναι συνήθως σε ενγρήγορση για την περίπτωση που παρουσιαστεί ενδομήτρια καθυστέρηση της ανάπτυξης. Μερικές φορές οι γυναίκες αισθάνονται το μωρό να μην μεγαλώνει ή να κινείται αργά. Η εξέταση της κοιλιάς της μητέρας σε συνδυασμό με τη μέτρηση του ύψους της μήτρας και της εκτίμησης της αμνιακού υγρού μπορεί να θέσει την υποψία μωρού χαμηλού βάρους που μπορεί να παραπέμψει σε υπερηχογραφική εξέταση.

Το υπερηχογράφημα είναι χρήσιμο για την επιβεβαίωση ή τη διάγνωση του μικρού εμβρύου και της εκτίμησης της ροής του αίματος στον πλακούντα και στην εμβρυική κυκλοφορία. Κατά την εξέταση ελέγχεται η ποσότητα του αμνιακού υγρού, οι βιομετρικοί παράγοντες του σώματος του εμβρύου και των εσωτερικών οργάνων.

 • Διάγνωση
 • Θεραπεία
 • Γέννηση
  • Ημερομηνία Τοκετού & Ηλικία Κύησης Βάση Περιόδου

   Ημερομηνία Τοκετού & Ηλικία Κύησης Βάση Περιόδου

   Υπολογισμός Πιθανής Ημερομηνίας Τοκετού και ηλικίας κύησης από την τελευταία περίοδο.
   Εισάγετε την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου και τη διάρκεια του κύκλου σας για να υπολογίσουμε την Πιθανή Μέρα Τοκετού καθώς και την εβδομάδα κύησης και τον μήνα τον οποίο διανύετε.
   Θα σας δώσουμε μια πιο ακριβή ένδειξη της πιθανής ημερομηνίας τοκετού σας όταν θα κάνετε την υπερηχογραφική σας εξέταση στις 7-10 εβδομάδες κύησης.

   Εισάγετε την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου:

   Εισάγετε την διάρκεια του κύκλου σας:

  • Ηλικία Κύησης Βάση Ημερομηνίας Τοκετού

   Ηλικία Κύησης Βάση Ημερομηνίας Τοκετού

   Ηλικία Κύησης από την Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού
   Αν γνωρίζετε την Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού μπορείτε να την εισάγετε παρακάτω για να υπολογίσετε ποιά εβδομάδα κύησης έχετε συμπληρώσει μέχρι σήμερα.

   Εισάγετε την Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού:

  • Υπολογισμός Γόνιμων Ημέρων

   Υπολογισμός Γόνιμων Ημέρων

   Εισάγεται την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου και την διάρκεια του κύκλου σας για να υπολογίσετε τις γόνιμες μέρες σας.

   Πρώτη Ημέρα Τελευταίας Περιόδου:

   Κύκλος Περιόδου: