Η Φιλοσοφία του τρόπου δουλειάς μας

Η γέννηση ενός μωρού είναι για τη γυναίκα μια μοναδική εμπειρία που χρωματίζεται από έντονα συναισθήματα και αποτυπώνεται έντονα στην μνήμη της ίδιας και της οικογένειας της για το υπόλοιπο της ζωής της. Η εγκυμοσύνη και ο τοκετός είναι μια φυσιολογική διαδικασία για τις περισσότερες γυναίκες και ο ρόλος μας είναι να υποστηρίξουμε και να εμψυχώσουμε τις μέλλουσες μητέρες που μας εμπιστεύονται τη φροντίδα τους για να κάνουμε μαζί ασφαλείς επιλογές που να αφορούν την ασφάλεια τη δική τους και του μωρού τους χωρίς ατεκμηρίωτες υπερβολές. Πιστεύουμε ότι εξατομικεύοντας τις ανάγκες και διερευνόντας τις ανησυχίες της κάθε γυναίκας προσφέρουμε υπηρεσίες που καλύπτουν τις επιθυμίες και τις ιδιατερότητες της χωρίς να παραβλέπουμε την ιατρική της φροντίδα.

Ο σχεδιασμός φροντίδας της κύησης και του τοκετού ξεκινά από τη πρώτη συνάντηση στο γραφείο μας και διαμορφώνεται μαζί με τις επιθυμίες της μητέρας σε όλους τους μήνες που οδηγούν στη γέννηση του μωρού και μετά. Αυτός ο σχεδιασμός βρίσκεται πάντα μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας που συνδιάζει την επαγγελματική μας γνώση και κλινική εμπειρία με τις πρακτικές που εφαρμόζονται βάση επιστημονικών στοιχείων στην Βόρεια Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σε αυτές τις αρχές και πρακτικές θα στηριχθεί και η αντιμετώπιση των περιπτώσεων εκείνων που η κύηση της γυναίκας θα παρεκλίνει από το φυσιολογικό και θα χρειαστεί στενότερη ιατρική φροντίδα ή οποαδήποτε επιπλοκή του τοκετού που θα απαιτήσει δικαιολογημένη ιατρική παρέμβαση.

πρωταρχικός μας στόχος είναι να υποστηρίξουμε τη γυναίκα και το σύντροφο της να βιώσουν θετικά την εμπειρία της γέννησης του μωρού τους κάτω από διακριτική αλλά και στενή ιατρική επίβλεψη που θα εγγυάται την ασφάλεια της μητέρας και του μωρού.