Κατερινά & Stefan

Η εμπειρία της Κατερίνας και του Stefan

Ο Μιχάλης και η Fiona στάθηκαν δίπλα μας όχι μόνο σαν γιατρός και μαία αλλά και σαν φίλοι, καθόλη τη διαρκεια της εγκυμοσύνης των διδύμων μας. Σε κάθε ανησυχία απαντούσαν άμεσα και όχι απλά από το τηλέφωνο αλλά από κοντά στο ιατρείο, με ουσιαστικό τρόπο και ενδιαφέρον ώστε να νιώθουμε ασφάλεια και εμπιστοσύνη ότι τα μωρακια μας είναι στα καλύτερα χέρια.

Όλες μας οι υπερηχογραφικες εξετάσεις έγιναν στο ιατρείο με τον γιατρό μας και όχι με κάποιον άγνωστο στο μαιευτήριο, πράγμα που μας βοήθησε πολύ να είμαστε ήρεμοι και να κατανοήσουμε ακριβώς τα δεδομένα. Και παρόλη μου την ανησυχία για πρόωρο τοκετό, ο Μιχάλης έβαζε στοίχημα ότι θα φτάσουμε ως το τέλος, όπως και έγινε χάρη στις συμβουλές του. Έτσι μια εξ ορισμού δύσκολη εγκυμοσύνη μετατράπηκε σε ένα όμορφο ταξίδι, με ενα ακόμα ομορφότερο τέλος, όταν στην αναμονή για τον τοκετό κάναμε αστεία και λέγαμε ιστορίες απο τις διακοπές μας και πριν καλά καλά το καταλάβουμε κρατουσαμε τα αγοράκια μας αγκαλιά. Και η Fiona ήταν πάντα εκεί, να συζητάμε, να μας εξηγεί, να με ηρεμεί, να με κρατάει την ώρα του τοκετού, να μου φέρει τα μωρά να θηλάσουν, να με συμβουλεύει για το θηλασμό και κάθε άλλο ζήτημα, να βοηθά με κάθε τρόπο.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια που ξεπέρασαν την τυπική σχέση γιατρού-ασθενούς και έγιναν για εμάς οικογένεια τους 9 αυτούς μήνες και συνεχίζουν και τώρα να μας στηρίζουν σε κάθε μας ανάγκη.