​Επανάληψη δειγμάτων

​Χρειάζεται να υπάρχει αρκετή ποσότητα εμβρυϊκού DNA στο μητρικό αίμα για να δώσει αποτέλεσμα. Αν υπάρχει ανεπαρκής ποσότητα εμβρυϊκού DNA στο δείγμα (αυτό συμβαίνει στο 3% των περιπτώσεων) ένα επιπλέον δείγμα αίματος από τη μητέρα θα απαιτηθεί. Αυτό θα εξετασθεί στο εργαστήριο χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ποία είναι η διαδικασία;

​Οταν αποφασίσετε ότι θέλετε να κάνετε το Μη Επεμβατικό Προγεννετικό Τεστ (Non-Invasive Prenatal testing – NIPT), θα σας ζητηθεί να υπογράψετε μιά φόρμα συγκατάθεσης στα αγγλικά και θα σας γίνει αιμοληψία από το χέρι σας.

Ποίος κάνει την ανάλυση του δείγματος που θα σας πάρουν;

​Το δείγμα του αίματος σας μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία ( που περιλαμβάνει το όνομα, την ημερομηνία γέννησης σας, και την ηλικία κύησης) θα σταλεί στο « The Doctors Laboratory» στο Λονδίνο στη Μεγάλη Βρετανία που έχει σύμβαση με την εταιρεία που ονομάζεται Ariosa Diagnostics Inc, και εδράζει στο San Jose στην Καλιφόρνια στις Η.Π.Α. Η Ariosa θα πραγματοποιήσει το Μη Επεμβατικό Προγεννετικό Τεστ (Non-Invasive Prenatal testing – NIPT) στο DNA που θα απομονωθεί από το δείγμα αίματος που θα σας έχουν πάρει.

 • Τι είναι και τι ανιχνεύει
 • Ασφάλεια
 • Αξιοπιστία της εξέτασης
 • Ποιος μπορεί να κάνει το τεστ
 • ​Επανάληψη δειγμάτων
 • ​Χρειάζεται να κάνω άλλο τεστ;
  • Ημερομηνία Τοκετού & Ηλικία Κύησης Βάση Περιόδου

   Ημερομηνία Τοκετού & Ηλικία Κύησης Βάση Περιόδου

   Υπολογισμός Πιθανής Ημερομηνίας Τοκετού και ηλικίας κύησης από την τελευταία περίοδο.
   Εισάγετε την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου και τη διάρκεια του κύκλου σας για να υπολογίσουμε την Πιθανή Μέρα Τοκετού καθώς και την εβδομάδα κύησης και τον μήνα τον οποίο διανύετε.
   Θα σας δώσουμε μια πιο ακριβή ένδειξη της πιθανής ημερομηνίας τοκετού σας όταν θα κάνετε την υπερηχογραφική σας εξέταση στις 7-10 εβδομάδες κύησης.

   Εισάγετε την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου:

   Εισάγετε την διάρκεια του κύκλου σας:

  • Ηλικία Κύησης Βάση Ημερομηνίας Τοκετού

   Ηλικία Κύησης Βάση Ημερομηνίας Τοκετού

   Ηλικία Κύησης από την Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού
   Αν γνωρίζετε την Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού μπορείτε να την εισάγετε παρακάτω για να υπολογίσετε ποιά εβδομάδα κύησης έχετε συμπληρώσει μέχρι σήμερα.

   Εισάγετε την Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού:

  • Υπολογισμός Γόνιμων Ημέρων

   Υπολογισμός Γόνιμων Ημέρων

   Εισάγεται την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου και την διάρκεια του κύκλου σας για να υπολογίσετε τις γόνιμες μέρες σας.

   Πρώτη Ημέρα Τελευταίας Περιόδου:

   Κύκλος Περιόδου: